¿Vols treballar amb una Dissenyadora Gràfica especialitzada que t’ajudi a tenir una marca identificativa, memorable i que generi vendes?
 
Hola, sóc Eleonora Majorana i m’alegro que estiguis avaluant aquesta oportunitat per al teu negoci. Si estàs llegint aquestes paraules és perquè saps que necessites recórrer a un professional per transmetre, a través de la teva imatge, el valor diferencial que tens i aconseguir millors resultats en vendes. El meu objectiu és treure a la llum la teva unicitat dissenyant una marca autèntica i difícil d’oblidar.

He ajudat a més de 50 empresaris compromesos amb els seus negocis i que entenen que la marca és un factor valuós que cal cuidar. Si tens un projecte o una empresa ja establerta puc ajudar-te amb:

 • Creació de marca (concepte i logo)

 • Redisseny de marca (actualizació o replantejament estratègic del logo)

 • Desenvolupament de les peces de comunicació (tots els punts de contacte de la teva imatge amb l’audiència)

 • Disseny de packaging (creació de presència, etiqueta, packaging, etc. per al teu producte)

He treballat per a clients de 

ALEMANYA, ESPANYA, ESTATS UNITS, FRANÇA, ITÀLIA, LUXEMBURG, MÈXIC, SUÏSSA

Eleonora.Majorana.Branding.Barcelona.Disseny.marca.diseño.logotipo.logo
Eleonora.Majorana.Branding.Barcelona.Disseny.marca.diseño.logotipo.logo2
 

PER QUÈ M’ENCANTA AJUDAR AUTÒNOMS I PIMES AMB ELS SEUS PROJECTES DE NEGOCI?

Després d’haver viscut moltes experiències enriquidores a nivell formatiu i laboral pel món he decidit tornar a Barcelona i crear Branding Little Brands. El meu estudi ha donat forma al meu somni de seguir treballant com Dissenyadora Gràfica a una total autonomia freelance i alhora de poder ajudar a altres emprenedors com jo a aconseguir tenir marques distintives que aporten resultats econòmics.

Em dirigeixo a petites empreses perquè prefereixo projectes autèntics, nascuts amb passió i sacrifici personal per emprenedors que valoren i creuen en la increïble oportunitat que li pot oferir el disseny. Estic a punt per transformar la idea que no et fa dormir a les nits en una marca amb la qual et puguis identificar i que puguis ensenyar al mercat amb molt d’orgull.

CURRICULUM
Creant des de
Idiomes parlats
Anys de experiència
Amor pel disseny

Tinc una llicenciatura en Comunicació Internacional i un Bachelor of Arts with Honours in Design, amb especialització en Disseny Gràfic d’ELISAVA. Un Màster en Branding i Packaging (BAU) i formació en Estratègia i Màrqueting de negocis. He treballat en l’estudi de Javier Mariscal i format part de l’equip de Interbrand.

M’apassiona el món empresarial així que he creat la meva pròpia marca d’accessoris i records de Sicília, conDUCImi.

Faig la meva feina amb passió, compromís diari i una bona dosi de bon gust.

Crec en els teus somnis com si fossin els meus propis. Vull estar al teu costat dissenyant aquesta nova oportunitat d’èxit per a tu.

ATREVEIX-TE A EVOLUCIONAR I DEIXA ALS TEUS COMPETIDORS A LA SEVA DE CONFORT.


La essència de mi imatge

El El logo de Branding Little Brands representa la meva persona ja que he transcorregut la infància dibuixant en l’atelier artístic de la meva mare. Considero l’ús del llapis necessari per transmetre l’essència. La creativitat per a mi és innata i crec que sigui una cosa que experimentes des del naixement. És aquesta sensibilitat creativa que permet veure el món de manera diferent i espontània

I voldria que els teus clients et vegin d’una manera TOTALMENT NOVA i no s’oblidin de tu.

Yo en Sicilia, 1986.

POTSER NO SEPAS QUE

 • Sóc siciliana amb orígens normandes i catalanes i si Barcelona és la meva ciutat no crec sigui casualitat.

 • He viscut als Estats Units, França (París) i Mèxic (D.F.) i aquest últim país és la meva segona pàtria.

 • Adoro estudiar estratègia de negocis, em formo i implemento constantment i gaudeixo del resultat.

 • Col·lecciono artesania del món per envoltar-me de l’autenticitat dels llocs.

 • Tinc un gat negre que es diu Salem.

 • Hi ha dissenyadors que no poden viure sense cafè, jo trec la meva energia de la pizza.

Clients feliços


«Hem trobat Eleonora de casualitat a internet buscant idees per al nom del nostre futur food truck. Després d’una decebedora experiència amb un dissenyador gràfic local, hem decidit treballar amb ella. Al principi ens va semblar un desafiament, perquè significava treballar per internet, però tot ha marxat a la perfecció. ha estat molt professional, la comunicació ha estat fluida i ella, sent siciliana, ha desenvolupat una marca per al nostre food truck de arancini i estem tan contents i fins i tot ha superat les nostres expectatives! No parem de rebre felicitacions per els nostres clients i col·legues. Gràcies, Eleonora! «
Arancino · Domenico Dell'Acqua, Luxemburgo
Arancino · Domenico Dell'Acqua, Luxemburgo
«El nou redisseny, usant colors vius i una imatge mexicana, ha aconseguit que els clients aprecien el fresc i natural dels nostres productes»
Grosella · Antonette Gabelich Vega, Mèxic
Grosella · Antonette Gabelich Vega, Mèxic
«Hem treballat amb Branding Little Brands en un projecte en el qual el client necessitava especial notorietat en la seva marca. El que ens va encantar del procés creatiu amb Eleonora és que no deixa res a l’atzar, tot té un sentit i un objectiu. Va fer partícip al client de la informació que donarà la seva marca al públic, generant molta confiança en el treball realitzat per arribar a aquest resultat. ¡Tornarem a treballar amb Branding Little Brands en nous projectes!»
Ferran Falguera · Doonamis, Barcelona
Ferran Falguera · Doonamis, Barcelona
«A través d’un briefing profund i un extens treball, Eleonora de Branding Little Brands ha estat capaç de comprendre i sintetitzar les necessitats que teníem per al logotip i la identitat visual de la nostra associació cultural i en un perfecte respecte dels terminis i la cotització omissió. la nostra col·laboració va ser molt agradable i ens sentim encantats amb el resultat que va sortir del procés creatiu.»
Stephanie Torche · Traumdepot, Suïssa
Stephanie Torche · Traumdepot, Suïssa

OFEREIX A LA TEVA MARCA L'OPORTUNITAT DE SER ÚNICA, HÁBLAME D'ELLA

VULL EL MEU DIAGNÒSTIC GRATUÏT

Branding Little Brands es un estudio creativo ubicado en Barcelona que crea y desarrolla marcas estratégicas, auténticas y memorables para emprendedores, autónomos, y pequeñas y medianas empresas con un proyecto empresarial sea a nivel de barrio, local, nacional o internacional.

SERVICIOS PRINCIPALES

CUENTO CON PROFESIONALES QUE POTENCIAN TU MARCA CON
 • Naming y copywriting
 • Diseño de producto/industrial y packaging
 • Ilustración
 • 3D y Motion graphics
 • Imprenta
 • Fotografía de producto y lifestyle
 • Diseño y desarrollo web
 • SEO y SEM / Marketing digital
 • Vestimenta corporativa
 • Rotulación
 • Interiorismo corporativo / Diseño retail
 • Eventos digitales corporativos
 • Diseño de stands y expositores
 • Registro de marcas
UNA PEQUEÑA DONACIÓN DE MI TRABAJO VA PARA

× ¿Puedo ayudarte? 🙂